Sähkötyöt

Tarvitsetko luotettavaa ja ammattitaitoista sähköasentajaa kotitalouksiesi sähkötöihin? Tarjoamme laajan valikoiman sähköalan palveluita, jotka kattavat kaiken uusista pistorasioista ja kytkimistä laitteiden asennuksiin sekä sisä- että ulkovalaistukseen.

Palvelumme sisältävät:

  1. Uudet pistorasiat ja kytkimet: Olipa kyseessä uusi asennus tai vanhojen laitteiden päivittäminen, hoidamme sen puolestasi.
  2. Laitteiden asennukset: Asennamme kaikki kodinkoneet, mukaan lukien keittiölaitteet ja kiukaat. Voit luottaa ammattitaitoomme laitteiden asentamisessa turvallisesti ja tehokkaasti.
  3. Sisä- ja Ulkovalaistus: Asennamme sisä- ja ulkovalaistusratkaisuja, jotka täyttävät tarpeesi ja tuovat kotiisi toivomasi tunnelman.

Kokonaisvaltainen sähkötyöpalvelu

Tarjoamme myös kokonaisvaltaisia sähköjärjestelmiin liittyviä muutoksia, jotka vaativat rakennusteknisiä muutoksia ja aputöitä. Tällaisiin projekteihin kuuluvat esimerkiksi:

  • Sähkölaitteiden asennukset
  • Uudet alakatot ja upotetut valaisimet
  • Johtoreittien rakentaminen ja roiotukset
  • Ulkovalaistus ja kaivuutyöt
  • Koteloinnit ja muut sähköhuollot

Avaimet käteen -palvelu

Haluamme tehdä sähkötyöt sinulle mahdollisimman vaivattomiksi. Siksi tarjoamme avaimet käteen -palvelua, joka kattaa kaikki yllä mainitut asiat ja paljon muuta.

Ota Yhteyttä

Jos tarvitset apua kotitalouksien sähköasioissa tai haluat keskustella projekteista kanssamme, älä epäröi ottaa yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Kodin remontti- ja sähköasennuspalvelut – Tarjouspyynnöt ja asiakaspalvelut

Mikko Olkkonen
p. 040 129 2566
mikko.olkkonen(at)aratto.fi